{{ state.title }} {{ state.desc }}

Zacusca vinete

Zacusca vinete
peste 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Zacusca, se curata ceapa si se pe masina de tocat , vinetele se coc pe plita( aragaz). Intr-o cratita mare se pun uleiul si ceapa si punem pe foc. Se adauga in cratita ardeiul si dupa ce a fiert putin punem si vinetele. Condimentam cu sare dupa gust si adaugam piperul boabe. Se lasa totul sa fiarba, se mai pune si un borcan de paste de tomate, la inceput, cand incepe prima data sa fiarba, si se amesteca sa nu se prinda, pana se ridica uleiul deasupra. Se stinge focul si punem zacusca fierbinte in borcane spalate si sterilizate. Se acopera bine cu o patura pana a doua zi.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii