{{ state.title }} {{ state.desc }}

Varza de Bruxelle gratinata cu paste Arnos

Varza de Bruxelle gratinata cu paste Arnos
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pentru inceput, punem pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei. Le lasam la scurs si le stopim cu putin ulei pentru a nu se lipii. Curatam de impuritati varza, o spalam bine si o punem la fiert in apa clocotita cu sare. Taiem muschiul file cubulete si le calim in putin ulei de masline. Amestecam ouale, branza, muschiul file si condimente dupa gust. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem un strat mai gros din paste, asezam varza de bruxelle si turnam compozitia de oua si branza. Acoperim cu cascaval ras si dam la cuptor pentru cca 45 de minute, pana incepe si se rumeneste frumos. Pofta buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii