{{ state.title }} {{ state.desc }}

VARZA CALITA, CU AFUMATURA

VARZA CALITA, CU AFUMATURA
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Desfacem varza frunza cu frunza si o punem un apa rece circa 30 de minute.Scurgem de zeama si tocam varza marunt,fideluta.Kaiserul se taie in felii mai maricele.Intr-un vas (al meu a fost de lut),punem un rand de varza,piper,cimbru,foi de dafin si jumatate din cantitatea de kaiser.Punem restul de varza,kaiser si sucul de rosii.Deasupra punem restul de afumatura.Dam la cuptor circa 1 ora si jumatate,pana cand varza este patrunsa bine,iar afumatura capata un aspect crocant.Servim varza calda cu mamaliguta,sau painica dupa preferinta.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii