{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tort Valentin

Tort Valentin
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Separam ouale,galbenusurile le mestecam cu 8 linguri zahar,albusurile le batem spuma. Inpartim galbenusurile in doua,intr-o jumatate adaugam 2 linguri cacao,4 linguri faina si jumatate plic praf de copt,le amestecam cu dosul lingurii. In cea de a doua jumatate,punem 4 linguri faina si jumatate plic de praf de copt,amestecam cu dosul lingurii. Ungem o forma de copt cu ulei si tapetata cu faina,adugam aluatul alb-negru-alb-negru si il bagam la copt pentru 35 de minute. Cand este copt blatul,il lasam la racit,il taiem in forma de inima si pe urma in trei. Crema: Galbenusulul unui ou se amesteca cu 4 linguri zahar,praful de budinca se dizolva in 100 ml lapte rece de la frigider si se amesteca cu galbenusul. 350 ml lapte se pune la fiert,cand incepe sa fiarba se adauga margarina taiata bucati,iar cand s-a topit se adauga amestecul de budinca,mestecand intr-una,sa nu sa lege de oala,pana se ingroasa. Se lasa la racit,mestecand din cand in cand. Insiropam blaturile,intindem crema,imbracam tortul in frisca batuta cu 150 ml lapte rece de la frigider. Il decoram cu cocos albastru si lebede indragostite.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii