{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tort de Mere

Tort de Mere
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Merele spalate le taiem in jumate ,scobim mijlocul,in tava pun mereu hartie pentru copt asezam merele si incepem sa le umplem cu nuci,stafide si dulceata le bagam la cuptor pentru circa 10-15 minute intre timp pregatim blatul . Galbenusurile de la cele 4 oua le spumam cu 250 g zahar dupa care adaugam pe rand cei 100 ml ulei si 100 ml lapte continuand mixarea . La cei 250 g faina adaugam 1/2 plic praf de copt si impreuna se adauga la compozitia de galbenus mixand in continuare. Albusurile le batem spuma cu 1 praf de sare dupa care o adaugam la compozitia de galbenus. Amestecam usor pana se omogenizeaza apoi compozitia rezultata o turnam peste merele scoase din cuptor. Lasam initial la foc mare timp de 5 minute pana incepe blatul sa se ridice ,apoi reducem focul la minim si lasam sa se coaca. Pentru ornat folosim frisca si crema de ciocolata.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii