{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tort cu crema de unt si aroma de cafea

Tort cu crema de unt si aroma de cafea
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Un blat clasic de pandispan,cu cacao si nuca macinata.Am separat ouale,am batut albusurile spuma tare cu zaharul,am adaugat galbenusurile si mai apoi faina amestecata cu cacao si nuca.Toata compozitia am pus-o intr-o forma de blat de 24 cm,unsa cu unt si am dat la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu cam 35 de min.Cand a fost gata,l-am lasat la racit si apoi l-am taiat in 2. Crema: Am batut untul spuma cu zaharul, ciocolata,am topit-o si cate un pic,dupa ce s-a mai racorit,am adaugat-o in spuma de unt. Apoi am insiropat blatul cu un sirop din apa, zahar si coaja de lamaie. Am pus crema peste si am acoperit cu cealalta jumatate de blat. Deasupra am pus glazura de ciocolata.Pe margini am decorat cu fulgi de migdale.Peste glazura de ciocolata am pus decoratiuni de ciocolata,facute de mine .

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii