{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tort cu aspic de struguri

Tort cu aspic de struguri
peste 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Blat: Albusurile se bat bine cu apa,apoi adaugam si batem bine pana se topeste zaharul.Adaugam cele 5 linguri de ulei si galbenusurile. Faina si praful de copt se incorporeaza amestecand usor. Blatul obtinut se coace in forma rotunda. Cand este rece se taie pe mijloc si vom obtine doua foi de blat. Crema: Budinca cu laptele si zaharul se fierb.se acopera cu folie si se lasa la rece. se mixeaza apoi bine impreuna cu margarina pana devine o crema spumoasa. Insiropam blatul care l-am asezat pe platou si am pus inelul detasbil in jurul lui.Pentru insiropat u am folosit acelasi suc din care am facut si aspicul. Punem o parte din crema,boabe de struguri din belsug si apoi restul de crema peste care vom pune a doua foaie de blat si o vom insiropa.Asezam boabe de struguri cat de multe vrem. Pregatim aspicul- gelatina se amesteca cu sucul,se lasa la hidratat apoi se incalzeste putin .Lasam apoi gelatina sa se racesca pana aproape incepe sa se inchege si abia atunci o punem peste blat pentru a nu fi absorbita de blat daca este prea lichida. Lasam apoi la rece cateva ore dupa care vom scoate inelul.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii