{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tort "Ciresica"

Tort
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pregatim compozitia pentru 3 blaturi Separam albusurile de galbenusuri. Batem galbenusurile cu zaharul,2 plicuri zahar vanilat,esenta de migdale pana isi dubleaza volumul. Batem albusurile spuma cu un varf de sare si apa(adaugata treptat). Incorporam compozitia de galbenusuri peste albusuri. Adaugam in " ploaie" faina si faina de migdale amestecate cu praful de copt si amestecam usor pana la omogenizare. Punem compozitia in 3 tavi (mare,medie si mica) si dam la cuptor pentru aproximativ 30- 35 minute. Pregatim crema: Amestecam 500g mascarpone cu 4 galbenusuri si 2 pliculete zahar vanilat ,apoi adaugam 300 ml frisca batuta si amestecam bine pana se omogenizeaza. Asamblare: Taiem fiecare blat in 2 jumatati egale, iar in mijloc decupam un cerculet cu ajutorul unei forme de patiserie. Iniropam blatul cu compot de cirese,pumem crema,apoi presaram jumatati de cirese proaspete. Repetam procedul pana termniam de asamblat tortul. In mijlocul tortului introducem o papusica imbracata in folie alimentara. Decoram"rochita" cu frisca, cirese si" margelute"argintii. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii