{{ state.title }} {{ state.desc }}

tort aperitiv cu penne

tort aperitiv cu penne
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pentru a colora pennele in visiniu se fierbe 500 ml de apa in care se adauga 4 pliculete de ceai de macese.In ceaiul obtinut,neindulcit se adauga jumatate din cantitatea de penne si se lasa 30 minute.Pastele ramase se fierb conformi nstructiunilor de pe ambalaj. Pentru umpultura de spanac se fierbe spanacul si se paseaza.Se calesc cepele tocate marunt in ulei,se adauga spanacul si 2 oua.Se condimenteaza cu sare si piper. Pentru umplutura de branza se amesteca branza cu ciupercile tocate marunt,mararul tocat si cele 2 oua si se condimenteaza cu piper si sare. Un recipient rotund se tapeteaza cu hartie de copt.Se aseaza un rand de penne albe si visinii pe baza recipientului,iar de jur imprejurul bazei se aseaza in pozitie verticala penele visinii si albe alternand una cate una.Se adauga umplutura de spanac,umplutura de branza si se orneaza tortul cu pennele ramase.se lasa la cuptor 30 minute.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii