tort aperitiv cu crema de cus cus
Blatul 1: 3 albusuri se bat spuma si se adauga galbenusurile.Spanacul se fierbe si se paseaza si se adauga peste ouale batute.Se adauga faina si blatul se lasa la cuptor 30 minute. Blatul 2: albusurile se bat spuma su se adauga galbenusurile.Gogosarii se fierb si se paseaza si se adauga peste ouale batute.Se adauga 150 g de faina si blatul se lasa la cuptor 30 minute.Ambele blaturi se coc in aceslasi recipient. Crema: Cus cusul se fierbe in apa cu sare.dupa ce a fiert se trece prin apa rece.se amesteca cus cusul cu branza proaspata. Ansamblare: Se taie cele 2 blaturi pe orizontala obtinand cate 2 foi din fiecare.Fiecare foaie se taie in cercuri cu ajutorul la diferite recipiente:castonele si pahare de diferite dimensiuni.Se aseaza cate un cerc de culoare verde,alternand cu unul portocaliu pana se formeaza prima foaie.Se aduaga crema de cus cus.Pentru a doua foaie se incepe cu cercul portocaliu alternanad cu cel verde.Se continua pana se formeaza cele 4 foi si se imbraca tortul in crema de cus cus.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |