{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tocanita cu paste si fasole rosie

Tocanita cu paste si fasole rosie
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

1. Ceapa se toaca si se călește împreună cu ardeiul tăiat cuburi pana se înmoaie. 2. Se fierb pastele al dente cca5 minute, se scurg si se lasă deoparte. 3.Peste ceapa și ardei se adaugă cutia cu roșii cuburi, se acoperă și se mai lasă la foc mic încă 10-15 minute. 4. Conserva de fasole se scurge, se clătesc boabele apoi se adaugă peste celelalte legume. 5. Carnații se taie rondele sau bucăți mai mari, se rumenesc ușor in ulei și se adaugă in mâncare.Ardeiul iute se zdrobește sau se taie felii si se adaugă cu pastele la final. Se poate servi ca atare sau într-un ,,castron,, din pâine

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii