{{ state.title }} {{ state.desc }}

Terina Cu Spaghetti

Terina Cu Spaghetti
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

pregateste-ti toate cele necesare inainte de-a pune pastele la fiert: un sos de rosii, usturoi, busuioc, ulei de masline - scade bine de tot acest sos ca sa fie concentrat, dulce carne tocata tratata ca cea pentru musaca - adica rumenita impreuna cu ceapa calita, sare, piper caleste cuburele de ardei rosu sau gogosar taie felii subtiri dovleceii, unge-i usor cu ulei de rapita gratareste-i iute pe ambele parti abia acum pune frumusel pastele la fiert in apa clocotita cu sare scoate, scurge si picura-le din loc in loc cu ulei, scutura binisor ca toate firele sa fie unse ia o tava lunga, de chec (daca nu ai una speciala pentru terina) si imbrac-o in felii de dovlecel umple acest sarcofag cu straturi de carne tocata, spagetti pusi al culcare si inveliti cu alt strat de carne si sos de rosii, plecand de la un strat de cuburele de ardei rosii caliti, avand in vedere ca odata scoasa din forma, ardeii vor fi primii care se vor gasi in varful terinei inchide terina aducand marginile dovleceilor deasupra pune la cuptorul incins la 180 grade si las-o o jumatate de ora scoate, las-o la racit inainte de-a o felia, aproximativ 20 minute serveste cu un chutney de legume de sezon - o frumusete!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii