{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tarta zebra cu crema de mure si branza

Tarta zebra cu crema de mure si branza
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Strugurii se zdrobesc iar sucul obținut se strecoară. Murele congelate se amesteca cu 100 ml lapte și se pasează cu blederul. Se combina murele pasate cu sucul de struguri și peste cantitatea obținută se adaugă lapte pana se obține 500 ml amestec. Se adaugă 4-5 linguri de zahar și un pachet de budinca. Se pune vasul pe foc și se fierbe la foc mic pana se îngroașă. Se adaugă un plic de gelatina în crema ușor răcorită( gelatina preparata conform instrucțiunilor) și jumătate din pătratele Arnos. Pentru crema de brânza se amesteca un pachet de budinca cu 3-4 linguri zahar și 500 ml lapte. Se fierbe la foc mic pana se îngroașă. Se adaugă brânza dulce și se mixează câteva minute pana devine crema omogena. Se adaugă plicul de gelatina preparat conform instrucțiunilor și restul de pătrate Arnos.. Pentru blat se amesteca untul, oul, 2 linguri zahar și 75 ml lapte cu faina pana se obține un aluat omogen. Se întinde o foaie cu care se îmbracă o forma de tarta lăsând inițial marginile aluatului sa atârne în exterior.Se înțeapă aluatul în câteva locuri si se coace 15-20 minute. Se îndepărtează marginile care atârnă și pentru a obține aspectul zebrat se procedează astfel : pornind din centrul blatului de tarta se pun alternativ câte 3 linguri de compoziție cu brânză respectiv de tarta. Se da la rece câteva ore sa se închege.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii