{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tarta cu mere

Tarta cu mere
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

ALUAT: intr-un castron punem apa minerala,uleiul si praful de sare.Adaugam faiana si amestacam pana obtinem un aluat tare,elastic care nu se lipeste.Se lasa la rece 15 minute. Intre timp pregatim umplutura:se rad merele si se amesteca cu zaharul si scortisoara. Scoatem aluatul de tarta,il intindem si tapetam cu el o forma de tarta sau ce fel de tava avem la indemana. Adaugam pe fundul tartei grisul uniform,apoi punem merele scurse de zeama.Din restul de aluat modelam partea de sus a tartei.Se introduce la cuptror,si se tine pana devine usor rumenie la suprafata.Se poate servi atat calda cat si rece.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii