Taitei asiatici
Punem apa la fiert,in care adaugam o jumatate de lingurita de sare. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam pastele si le fierbem al dente. Nu le fierbem mai mult,fiindca vor fi putin prajite cu legumele si se vor inmuia prea mult.Dupa ce s-au fiert ,le clatim cu apa rece ca sa oprim procesul de gatire si le lasam sa se scurga. Taiem ardeiul in rondele. Morcovul il taiem in betigase,iar varza in fasii subtiri. Taiem in bucatele usturoiul. Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat adaugam lingura de ulei. Punem pe rand morcovul,varza,ciupercile,ardeiul si usturoiul. Le calim 2 minute si adaugam pasta de ghimbir si sambal oelek-ul. Amestecam. Adaugam taiteii,amestecam si lasam sa se incalzeazca. Punem sosul de soia si uleiul de susan,amestecam si luam de pe foc. Nu lasam mai mult pe foc,uleiul de susan isi va pierde aroma. Punem in farfurie si presaram semintele de susan inainte de a servi.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |