{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii

Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei.Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem ca si cartofii pai,la fel si ardeiul.Le adaugam la ceapa si le lasam pana se inmoaie.Cand s-au inmuiat adaugam rosiile taiate,sosul de rosii,usturoiul taiat marunt,piper,sare,busuioc,cimbru si marar.Se amesteca toate.Punem apa la fiert cu sare si ulei de masline.Cand da in clocot se pun tagliatelle.Scurgem tagliatellele,punem putin ulei de masline si le amestecam incet sa nu se lipeasca.Din tagliatelle se formeaza cuibusoare,si se pun pe o farfurie.In mijloc se pune compozitia.Se presara patrunjel verde.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii