{{ state.title }} {{ state.desc }}

Supa vietnameza cu pui si taitei lati

Supa vietnameza cu pui si taitei lati
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Punem intr-o oala supa de pui. Adaugam pieptul de pui,anasonul stelat,pudra de ghimbir si scortisoara. Dupa ce incepe sa clocoteasca,dam focul mic si lasam sa fiarba 10 minute. Separat,fierbem taiteii in apa cu sare,adaugam taiteii cand incepe sa fiarba apa. Ii fierbem al dente.Scurgem si lasam deoparte. Cand e gata supa,adaugam sosul de soia,coriandrul si menta. Scoatem pieptul de pui si dupa ce se raceste luam carnea de pe os. Intr-un bol mai adanc punem taitei si peste turnam cu polonicul supa. Adaugam bucatile de pui si felia de lime. Eventual, mai putem adauga coriandru si menta pentru decor. Presaram fulgi de ardei iute si servim.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii