{{ state.title }} {{ state.desc }}

Supa picanta de midii

Supa picanta de midii
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se decojesc rosiile si se toaca marunt. Se curata si se toaca usturoiul. Se toaca patrunjeul, atat cozile cat si frunzele, fara a se amesteca insa, iar ardeiul se curata de seminte si se toaca foarte marunt. Se pun midiile la fiert intr-o oala cu capac, cu o cana de apa si paharul de vin. Dupa aproximativ 5 minute, cand midiile s-au deschis se scot din oala, iar sucul se pastreaza separat. Se incinge uleiul in aceeasi oala, se aduaga usturoiul, ardeiul iute, coditele de patrunjel si se calesc timp de 1-2 minute. Se adauga rosiile, zaharul, sarea si sucul in care au fiert midiile. Se fierbe timp de 10-15 minute, pana cand supa scade si se ingroasa. Se adauga midiile si restul de patrunjel si se mai fierbe inca 2-3 minute. Se serveste fierbinte, insotita de felii de paine prajita.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii