{{ state.title }} {{ state.desc }}

Supa de rosii cu galuste

Supa de rosii cu galuste
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

supa: Morcovii si ceapa se curata de coaja,respectiv foi,iar ardeii se curata de cotor si seminte. Se spala bine si se taie bucati. Rosiilor li se scoate partea dinspre codita si se taie in patru. Intr-o oala ( cca 4 litri ) fierbem apa si legumele 40 de minute. Dupa ce au fiert ,legumele se strecoara ,iar cu o lingura de lemn apasam peste ele sa iasa sucul gros. Tot sucul il turnam inapoi in oala ,adaugam uleiul si dam gust cu sare. Dupa ce a dat in clocot ,micsoram focul si adaugam galustele . galuste: Ouale se bat bine cu telul timp de 2-3 minute,adaugam grisul in ploaie,sarea si piperul si omogenizam bine. Cu o lingura inmuiata in supa ,se ia cate putin din compozitie si se cufunda in supa. Ies in jur de 12 galuste ,depinde de marimea lingurii. sfat: nu folositi bicarbonat,galustele vor capata culoarea albastra-violet ! Lasam sa fiarba 10 minute,acoperind oala,apoi adaugam o cana mare ( 250 ml) cu apa rece. Vom observa ca galustele se umfla instantaneu. Mai fierbem pana la primul clocot,apoi oprim focul si adaugam busuiocul uscat si frunzele de busuioc proaspete.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii