{{ state.title }} {{ state.desc }}

Supa de cocos cu taitei

Supa de cocos cu taitei
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Supa de cocos este o supa delicioasa pregatita din pasare crescuta in libertate, la tara. Spala tacamurile si punele la fiert in apa rece cat s-o acopere. Dupa 2-3 clocote, arunca apa sau strecoar-o, spala carnea si oala. Pune carnea din nou in oala si adauga 2-3 l de apa rece si fierbe-o cu 10 boabe de piper. Curata morcovii, ceapa, cartoful,telina si radacina de patrunjel, spala-le, taie-le bucati mari si pune-le la fiert in supa de carne. Lasa sa fiarba 45 de minute, dupa care scoate ceapa si frunzele de patrunjel. Sareaza, dupa gust, si mai lasa sa fiarba 15 minute. Scoate carnea si adauga fideaua, fiarta separat, trecuta pe sub un jet de paa rece, strecurata si stropita cu un pic de ulei, ca sa nu se lipeasca. Pune patrunjelul verde tocat fin si lasa sa se odihneasca 15 minute. Scoate pe platouri separate carnea si legumele si cine doreste, poate sa-si adauge in supa ce doreste.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii