{{ state.title }} {{ state.desc }}

Supa cu galusti

Supa cu galusti
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Punem la fiert bucatile de carne in apa rece. Lasam carnea sa fiarba foarte bine .Luam spuma de cate ori este nevoie sau trecuram zeama pentru ca supa sa fie curata si frumoasa. Dupa ce carnea s-a fiert aproape de tot,adica intra furculita usor in ea ,adaugam legumele taiate cubulete sau julien dupa cum doreste fiecare. Dupa ce legumele au foert cca 10 minute pregatim compozitia de galuste . Batem bine cu telul cele 2 oua si apoi adaugam grisul in ploaie.Dupa ce compozitia de ingroasa putin si are consistenta unui aluat de pandispan o lasma sa se odihneasca 5 minute. Punem compozitia in supa cu o lingura uda , Lasam focul micut la supa si galustle sa fiarba incet. Dupa ce au fiert bine potrivim supa de sare si piper si apoi adaugam patrunjelul tocat marunt . Galustile plutesc pufoase desupra supei .

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii