Supa crema de rosii


Intr-o tava punem uleiul, apoi punem rosiile spalate si taiate in 4 , ceapa taiata pestisori, usturoiul curatat. Presaram doar piper (sare nu va fi nevoie, pentru ca avem branza si supa sarata. Punem la cuptorul incins cam 20 de min.Dupa ce rosiile s-au stafidit, scoatem tava si tot amestecul impreuna cu busuiocul, il vom da la blender.Intr-o oala punem supa de pui, sucul de rosii , zaharul si amestecul ce l-am facut la blender. Cand a incepe sa fiarba adaugam telemeaua data prin razatoarea cu ochiuri mici. Mai lasam un minut si stingem focul. Reteta nu avea zahar, dar mie mi s-a parut cam acra si de aceea am pus. Si am mai adaugat de la mine 30 gr. unt. Dupa ce am stins focul am pus untul si am amestecat pana s-a topit. Servim alaturi de crutoane de paine trase in unt ,decorata cu galbenus de ou fiert, dat prin razatoare si o frunza de busuioc.
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |