{{ state.title }} {{ state.desc }}

Supa asiatica Chow mein cu ghimbir si cuisoare

Supa asiatica Chow mein cu ghimbir si cuisoare
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pentru inceput se pun ciupercile la hidratat intr-un vas cu apa calda timp de aproximativ o jumatate de ora. Morcovul si telina se taie bastonase subtiri. Intr-o cratita se incinge putin ulei de susan, se adauga legumele si se calesc cateva minute. Apoi se adauga apa si o parte din apa in care am rehidratat ciupercile, ghimbirul si cuisoarele. Lasam sa fiarba aprox.15 minute, adaugam taieteii si mai lasam sa fiarba 4-5 minute. Adaugam apoi sosul de soia si amidonul dres cu putina apa rece. Condimentam dupa gust cu sare si piper(daca mai este nevoie), adaugam chilli taiat feliute ,coriandrul maruntit(daca nu gasiti proaspat, se poate folosii si uscat), lingurita de otet si inchidem focul. Acoperim vasul cu un capac si lasam cateva minute sa se patrunda aromele, inainte de servire. Se garniseste cu chives si putin ghimbir ras. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii