SUFLEU DE SUNCA
FRECAM MARGARINA CU GALBENUSURILE,SMANTANA SI BRANZA RASA SI ADAUGAM SUNCA TAIATA BUCATELE/BATEM ALBUSURILE SPUMA CU UN PRAF DE SARE,LE INCORPORAM IN COMPOZITIA DE SUNCA SI PUNEM PIPER SI SARE/RASTURNAM COMPOZITIA INTR-O TAVA ROTUNA UNSA CU MARGARINA SI TAPETATA CU FAINA/O PUNEM LA CUPTOR 30 MINUTE LA FOC POTRIVIT/IN ACEST TIMP PREPARAM SOSUL,CURATAM CIUPERCILE,LE FIERBEM IN APA CU SARE/CAND SUNT GATA LE SCURGEM,LE TAIEM MARUNT,SI PASTRAM APA IN CARE AU FIERT/TOPIM UNTUL,PRESARAM FAINA,ADAUGAM CIUPERCILE SI LE CALIM PUTIN/TURNAM ZEAMA IN CARE AU FIERT CIUPERCILE,MAI LASAM PUTIN PE FOC SA SE LEGE SOSUL/DUPA CE S-A COPT SUFLEUL IL PUNEM PE UN PLATOU SI ADUCEM LA MASA ALATURI DE SOS,DIN CARE FIECARE ISI IA CAT DORESTE
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}