{{ state.title }} {{ state.desc }}

Steluta cu creveti si rodie

Steluta cu creveti si rodie
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se pune la fiert jumatate de litru de apa in care se adauga un cub de supa de pui. Cand incepe sa fiarba se adauga jumatate de punga de cus-cus Arnos si se lasa la fiert cca 10 minute. Intre timp se curata o ceapa medie, se toaca marunt si se pune la calit intr-o tigaie incinsa cu unt. Cand ceapa este rumenita se adauga jumatate de bobite dintr-o rodie si se mai tine pe foc cca 5 minute pana se inmoaie samburii bobitelor de rodie. Separat, intr-o oala se pune apa la fiert pentru creveti; acestia se fierb cca 5 minute apoi se scurg bine de apa si se trag in unt incins pana se rumenesc. Se scurge cus-cus-ul de apa si se orneaza farfuria formand o steluta. Se toarna peste steluta sosul de rodie, peste care se aseaza crevetii si se orneaza cu busuioc proaspat. Va doresc pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii