Spuma de creveti cu ou si avocado
Mod de preparare: Punem intr-un bol gelatina,o lingura de apa fierbinte si zeama de lamaie.Punem totul pe baie de abur .Amestecam pana se topeste gelatina si totul devine limpede. Lasam sa se raceasca si apoi adaugam maioneza ,mararul,sosul Worchestershire,smantana si coaja de lamaie. Omogenizam usor. Intr-un castron punem avocado,ouale taiate si crevetii pe care ii undam 2 minute un ulei de nuci...vor avea un gust divin. Amestecam totul usor. Adaugam amestecul de mai sus peste compozitia pregatita la baie de abur ,apoi adaugam albusurile batute spuma si omogenizam usor. Tapetam forme ramekin sau orice alte forme doriti cu file de somon afumat.In formele tapetate punem compozitie pana se umple.Dam formele la rece pentru 2 ore. Dupa acest timp scoatem spuma din forme si o prezentam pe farfurie asezata pe felii de paine prajita. Decoram cu marar proaspat,putina maioneza si fire de chives.Cine doreste poate pune si o rosioara cherry:-)) Pofta buna va doresc!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |