{{ state.title }} {{ state.desc }}

Sprot in sos tomat

Sprot in sos tomat
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pestisorii se spala bine. Persoanele care sunt mai sensibile, pot taia si capul pestisorilor. Eu nu am facut asta. I-am prajit in baie de ulei si i-am scos intr-un castron. Am calit legumele tocate marunt , la foc mic, in putin ulei. Cand au fost calite, am adaugat pasta de rosii, si am lasat sa fiarba impreuna , la foc mediu, vreo 20 de minute sau pana cand a inceput sa scada sosul si sa se ingroase putin. Intre timp, condimentam. Am adaugat pestele si am mai lasat 10 minute, reducand focul, si amestecand usor din cand in cand. Inainte cu cateva minute de a opri focul, adaugam usturoiul tocat. Oprim focul si adaugam verdeata tocata ff marunt.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii