{{ state.title }} {{ state.desc }}

Spirala de spaghetti

Spirala de spaghetti
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Multumesc preanobilei doamne care mi-a deschis gustul pentru astfel de finete Pregateste-ti patru boluri potrivite ca marime, asterne in ele folie si lasa-le in asteptare scoate patru oua si lasa-le la temperatura bucatariei daca nu ai o crema de branza preferata poti face una din branzica de vaci frecata cu mirodenii: coriandru, chimen si piper macinate (sau ierburi provensale) adauga in aceasta crema de branza, rosii uscate la soare si conservate in ulei, maruntite meticulos, boia de ardei dulce si, in cazul branzicii de vaci, un piculet de unt pentru cremozitate pune pastele la fiert, lasa-le al dente, scurgele si adu-le aproape cu un pic de rabdare si degete indemanatice, ia cu delicatete pasta de pasta, fir cu fir si imbraca interiorul bolurilor - vei avea o preafrumoasa spirala pune in ea crema de branza, un galbenus de ou si acopera din nou cu firisoare de spaghetti inchide cu folia, pune la fiert in apa clocotita pentru 10 minute scoate, rastoarna pe farfurie, orneaza cu frunze de busuioc la servire, galbenusul de ou se revarsa maiestuos amestecandu-se cu sosul rezultat din topirea cremei de branza bine asezonata

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii