Spaghetti San Giuseppe
Nucile de migdale le prajim putin, pentru o aroma mai delicioasa, dupa care le tocam cu cutitul. Intr-o cana oparim stafidele cu apa clocotita, cand se va raci apa de pe ele, le scurgeti de lichid. Turnam uleiul intr-o tigaie, cand se infierbanta punem in tigaie usturoiul strivit cu partea lata a cutitului, prajim la foc mediu pana cand usturoiul abia incepe a se praji, iar uleiul isi capata aroma usturoiului. Indepartam cateii de usturoi din tigaie si prajim in acest ulei firimiturile de paine pana devin aurii, amestecand continuu. Intre timp fierbem pastele al dente intr-o cratita cu apa sarata. Cand painea s-a prajit suficient, adaugam in ea nucile de migdale, stafidele si zaharul, amestecam si adaugam pastele fierte. Servim imediat. Pofta buna !
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |