Spaghete cu piept de pui afumat si ciuperci in sos de smantana
Se pun pastele la fiert cu apa si sare .Dupa ce au fiert ,se scurg de apa ,se clatesc cu apa rece ,se scurg iarasi si se dau deoparte .Pastram o ceasca din apa in care au fiert. Intr-o tigaie punem uleiul de masline la incins ,adaugam usturoiul ,il lasam un minut la calit dupa care il scoatem din tigaie.In ulei adaugam ciupercile si pieptul de pui afumat ,taiat cubulete .Calim cateva minute dupa care adaugam zeama in care au fiert pastele .Condimentam cu sare,piper ,cimbru si mai lasam sa dea un clocot . Amestecam smantana cu galbenusul de ou ,iar compozitia rezultata o rasturnam in tigaie,reducand putin focul .Lasam sa se lege ,si sa se patrunda aramele ,dupa care rasturnam pastele .Amestecam ,mai lasam putin si dam deoparte.Acoperim cratita cu un capac si lasam putin sa-si ia pastele gustul delicios din sos. Se servesc fierbinti ,presarate cu parmezan . Pofta buna !
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |