Somon la cuptor cu sos de ananas
Condimentam fileurile cu sare si piper . Ungem cu usturoiul pisat. Punem pestele pe o folie de aluminiu si stoarcem deasupra zeama de la o lamaie. Impachetam si punem in tava . Dam la cuptor 10-15 minute. Taiem ananasul in doua pe lung si scobim miezul apoi il taiem cubulete mici.(alegeti un ananas foarte bine copt ca sa isi lase zeama ) Punem ananasul intr-o craticioara, adaugam zaharul brun, sosul de soia si gimbirul si punem pe foc. Lasam pana se caramelizeaza usor ananasul. Il punem in blender si il facem pasta. Lasam sa se raceasca . Scoatem fileurile de somon pe un platou cu atentie sa nu se rupa, iar sosul de ananas il punem in una din jumatatile de ananas pe care o asezam langa peste.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}