SOMON LA CUPTOR CU GARNITURA DE CARTOFI
Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Ii fierbem in apa cu sare pina se inmoaie. Cind sunt fierti se scurge apa. Ii punem in tr-un castron si adaugam untul bucatele, precum si patrunjelul tocat fin. Se amesteca prin rasucire si se servesc fierbinti impreuna cu pestele. Fileul de somon se pregateste fara piele. Intr-o tava se aseaza fileurile care se stropesc cu ulei de masline. Presaram peste fiecare bucata de somon, marar macinat si putin rozmarin. Asezam pe fiecare cate o jumatate de feliuta de lamaie fara coaja, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 15-20 minute. Dupa acest timp descoperim si coacem inca 5 minute. Servim somonul cu cartofi si cu felii de lamaie. Pofta buna!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}