{{ state.title }} {{ state.desc }}

Somon cu sos de marar

Somon cu sos de marar
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se curata si se toaca marunt ceapa verde. Se spala mararul, frunzele se toaca grosier iar tulpinile foarte marunt. Se da in clocot supa, impreuna cu ceapa si amestecul condiment pentru peste. Se adauga somonul si se fierbe, la foc mic, timp de aproximativ 15 minute. Se scoate pestele, se stropeste cu putina zeama de lamaie, apoi se acopera cu folie de aluminu si se intoduce la cuptor pentru a se mentine cald. Pentru sos, se strecoara zeama de peste, se aduga vinul rosu si se fierbe la foc puternic, amestecand continuu, pana cand capata o consistenta de sirop. Se adauga treptat smanatana si se ingroasa pana devine cremoasa. Se adauga mararul, sucul de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper. Somomul se scoate din cuptor, si se indeparteaza pielea si oasele si se taie in felii subtiri. Se taie feliile in bucati mari si se stropesc cu sosul de marar, pregatit anterior.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii