Snitele de pui cu garnitura de morcov si mujdei de usturoi
Se taie feliute subtiri piepturile de pui si se condimenteaza cu sare si piper.Se curata morcovul, se spala, se taie pe lungime si se caleste in 2 linguri de unt intr-o tigaie de ceramica.Se pun intr-un bol si se presara piper macinat. Se sparg doua oua, se bat ,se trec pe rand bucatile de piept de pui prin faina si ouale batute si se pun la prajit pe o parte si pe cealalta in tigaia de ceramica cu ulei incins. Se curata cateii de usturoi, se taie feliute , se adauga sare si se piseaza.Mujdeiul de usturoi se adauga peste morcov si se amesteca usor,( sau se servesc separat). Se aseaza snitelele pe un platou, se adauga garnitura de morcov cu mujdei de usturoi,patrunjelul tocat marunt si se servesc dupa preferinta, copii servesc snitele simple cu morcov, iar adultii cu mujdei de usturoi. Pofta buna !
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |