{{ state.title }} {{ state.desc }}

Salata de oua

Salata de oua
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Ouale se fierb tari si apoi se taie pe jumatate in lungime. Fiecare jumatate o feliem cu feliatorul de oua pe latime. Din 2 galbenusuri cu 150 ml ulei pregatim maioneza. Eu pregatesc mereu dintr-un galbenus crud si unul fiert pe care il razuiesc, sa fie fin si in final prin amestecare sa nu se vada particule ale celui fiert. Castravetii ii radem deasemea, unul pe razatoarea cea mai fina si unul pe cea mai mare. Ii lasam la scurs intr-o strecuratoare. Ceapa o taiem fideluta. Am folosit in final numai o jumatate, respectiv cea care se vede taiata in fotografii. Am frecat-o cu otet, apoi am lasat-o la scurs. In castronul cu maioneza amestecam toate ingredientele feliate, lingura de mustar, sare si piper dupa gust. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii