{{ state.title }} {{ state.desc }}

SALATA DE CURCAN CU STRUGURI SI ALUNE

SALATA DE CURCAN CU STRUGURI SI ALUNE
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Tijele de telina se spala si se taie firisoare subtiri. Carnea de curcan o asezonam dupa gust cu sare si piper. O frigem pe gratar si dupa ce s-a racit o taiem cubulete. Boabele de struguri le taiem in sferturi si le scoatem samburii cu ajutorul unei scobitori. Pastele se fierb in apa clocotita sarata pana sunt al dente, respectiv 8 minute in cazul meu. Se scurg si se spala cu apa rece, apoi se scurg din nou si se lasa sa se raceasca. Intre timp, intr-un castron mare amestecam iaurtul sau smantana cu maioneza, otetul de vin alb, mustarul si tarhonul. Amestecam ingredientele pana cind dressing-ul este omogen. Se adauga pastele reci, telina, strugurii, carnea si alunele. Amestecam ingredientele pana ce pastele sunt acoperite uniform de dressing si daca este nevoie asezonam cu sare si piper. Asezam pe farfurii si presaram cu frunze de telina taiate marunt. Pot sa va spun ca este cea mai buna salata de paste facuta de mine pana acum si ca ne-a placut enorm de mult. Nu as putea sa va spun decat ca merita sa o incercati, este absolut divina

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii