{{ state.title }} {{ state.desc }}

Salam de biscuiti cu banane

Salam de biscuiti cu banane
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Intr-un bol incapator se sfarama biscuitii in bucati potrivit de mari. Se pune la fiert laptele impreuna cu margarina, iar cand aceasta s-a topit, adaugam 6 cuburi de rahat taiate marunt, ciocolata rupta in bucatele, plicul de zahar vanilat si cacao cernuta. Rahatul e foarte dulce, nu am mai adaugat niciun strop de zahar! Cand toate ingredientele s-au racit, adaugam esenta de rom si nucile taiate in bucati potrivit de mari. Peste biscuitii sfaramati adaugam sosul caldut si amestecam bine de tot pana cand sosul este absorbit de biscuiti. Pe o folie alimentara punem compozitia in forma de dreptunghi, o aplatizam cu un cutit si asezam pe mijloc o banana sau o jumatate de banana, in functie de cat de mare dorim sa fie salamul. Rulam odata cu folia, formand un rulou, strangem bine la capete si innodam. Dam la rece peste noapte si taiem a doua zi. Am folosit fistic la decor si astfel a iesit si mai bun si mai caloric! :P Tips: Inainte de a felia salamul de biscuiti cu banane tineti-l 10 minute la congelator.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii