{{ state.title }} {{ state.desc }}

RULOURI DE PUI CU SURPRIZE

RULOURI DE PUI CU SURPRIZE
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Prepararea umpluturii: Ceapa o curatam si o taiem cubulete. O innabusim pe foc mic cu untul, dupa care adaugam ciupercile feliate si ficateii taiati cubulete. Saram, piperam, adaugam patrunjelul verde taiat si cele doua oua batute. Amestecam si luam de pe foc lasind a racit. Prepararea pieptului de pui: In acest timp pregatim pieptul de pui. Fiecare bucata de piept o taiem in doua trei bucati si o batem intre folie alimentara sa nu se rupa. Saram si piperam. Dupa ce am terminat de batut carnea, asezam pe fiecare bucata de carne cate o lingura din umplutura de mai sus. Rulam ca la sarmale si infasuram fiecare rulou intr-o felie de bacon. Prindem ruloul astfel obtinut cu scobitoarea sau cu tepuse speciale de bucatarie. Coacem in cuptorul incins la 180°C pina se rumenesc frumos si servim cu orez sau cu garnitura preferata.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii