{{ state.title }} {{ state.desc }}

Rulada de spanac cu somon afumat

Rulada de spanac cu somon afumat
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Spanacul se fierbe si se toaca marunt. Se amesteca cu ouale batute si se asezoneaza cu sare si piper. O tava se tapeteaza cu hartie de copt si se unge cu ulei de masline. Se toarna in tava compozitia de spanac pregatita anterior si se introduce la cuptorul preincalzit, timp de 15-20 de minute. Apoi, se lasa sa se raceasaca cateva minute. Intre timp, din 2-3 catei de usturoi se prepara un sos de usturoi, la care se adauga smantana. Peste compozitia de spanac se toarna sosul de usturoi, se asaza pe deasupra feliile de somon afumat si se ruleaza. Se introduce la frigider si se serveste rece.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii