RIZOTO CU PIEPT DE PUI SI BROCCOLI
Morcovii ii curatam si ii taiem cubulete. Broccoli se spala si se desface buchetele mici. Intr-o cratita in care vom pregati rizoto punem doua linguri de ulei. Cind acesta s-a incins vom adauga ceapa taiata cubulete pe care o vom cali pana devine aurie. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete mici si calim impreuna cu ceapa. Vom pune apa cat sa acopere carnea si vom lasam sa fiarba pana ce aceasta se evapora. In alta cratita punem cele 2 linguri de ulei ramase si cand uleiul este incins adaugam orezul spalat. Cind orezul devine sticlos vom adauga legumele si le vom cali impreuna cu orezul. Dupa ce carnea s-a innabusit si inmuiat vom adauga orezul si legumele. Turnam doua cani de apa, acoperim si dam la cuptor pentru 30 de minute. Servim fierbinte si putem presara cu cascaval sau parmezan. Pofta buna!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |