Ravioli cu migdale si cafea


Se amesteca faina si oul si se framanta un aluat,care se lasa deoparte sa se odihneasca 30 minute. Umplutura: Se rumenesc migdalele,se adauga untul si zaharul,apoi cafeaua diluata in apa.Se pastreaza putin din compozitie pentru decor. Se formeaza doua bilute si se intind cu sucitorul. Una dintre foi se aseaza pe forma de ravioli si se umple cu compozitia de cafea. Se aseaza a doua foaie si se ruleaza cu sucitorul. La mine a fost putin crocanta compozitia si nu am reusit sa le decupez prea frumos. Se pune o lingurita de unt in tigaia preincalzita,se adauga ravioli,iar apoi o cescuta de apa in care s-a dizolvat o lingurita de ness. Se tin pe foc pana scade apa si se decoreaza cu migdale crocante.
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}