Pui lipicios cu lamaie
![Pui lipicios cu lamaie](/images/get/2kilqq8j8fef8j/crop/550x550.jpg)
![](/img/empty.png)
Mod de preparare : - Asezonati bucatile de pui cu sare si piper . Incinge uleiul de masline intr-o tigaie pentru sotat . - Rumeneste bucatile de pui la foc mare ,impreuna cu usturoiul si cimbru ,timp de 3-4 minute pe fiecare parte. - Asaza toate bucatile de pui intr-o tigaie mare stropita cu putin ulei de masline ,adaugam sosul de soia si mierea ;clatinam tigaia ca sa se amestece sucurile . - Toarna o cantitate buna de apa clocotita si adauga feliile de lamaie . Lasa lichidul sa clocoteasca si sa scada pana capata consistenta unui sirop,ceea ce va dura circa 10 minute .Acum puiul va fi bine patruns . - Muta bucatile de pui pe un platou ,toarna deasupra sos si,daca doresti, presara patrunjel. Serveste cu cartofi noi ,copti la cuptor cu sare de mare, rozmarin,usturoi si ulei de masline . O avalanse de arome ! :) Pofta buna !
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |