{{ state.title }} {{ state.desc }}

PUI LA CUPTOR PE STICLA

PUI LA CUPTOR PE STICLA
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Puiul il spalam bine si il saram din belsug pe exterior si in interior. Apoi il presaram cu chimen, piper macinat si condimente pentru pui sau orice alte condimente ne plac. Sticla o umplem cu apa si asezam puiul pe ea. In cuptor asezam o tava mai inalta cu apa in care punem puiul nostru protapit pe sticla. In apa din tava aruncam foile de dafin si boabele de piper. Setam cuptorul pe functia gril si frigem puiul pina cind capata o culoare frumoasa, aramie. Din cind in cind il intoarcem pentru a se rumeni pe toate partile si il stropim cu apa din tava. Servim cu garnitura preferata.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii