Pui cu susan
Se taie pieptul de pui in cubulete si se amesteca impreuna cu ingredientele pentru marinata(Pentru marinat: 1/2 lingurita ulei de susan,1/4 lingurita zahar,sare,piper alb). Se lasa deoparte 30 de minute. Intre timp se amesteca ingredientele pentru aluatul (Aluat pentru prajit: 50 gr faina,1 ou,100 ml apa,1 lingurita praf de copt,3 linguri amidon,sare,o lingura de ulei) in care vor fi prajite bucatile de pui. Intr-un wok se incalzeste uleiul. Bucatile de pui se dau una cate una prin aluat si se prajesc pe rand,avand grija sa lasam spatiu intre bucatile pe care le prajim. Se aseaza bucatile pe un servetel absorbant si se continua cu restul. Dupa ce ati terminat,adaugati in wok ingredientele pentru sos(Pentru sos: 2 linguri miere,1 lingura zahar,2 linguri ketchup,1 lingura otet,sare,piper) si incalzitile,apoi adaugati bucatile de pui si amestecati ca sa fie sos peste tot. Presarati cu seminte de susan si serviti cu orez simplu.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |