Pui cu sos de capsuni
Sectionati fileurile de pui pe latime, desfaceti-le pe din 2, bateti carnea, presarati sare, piper si boia. Tocati plantele aromate(ale mele au fost uscate). Presarati pe fiecare fileu cate 1-2 linguri de ierburi aromatice si cascavalul razalit. Infasurati bine fileurile si prindeti-le cu scobitori. Puneti rulourile de pui la prajit in putin ulei de masline, la foc mediu. Presarati peste ele ierburi aromatice, piper si boia. Cat timp se prajesc rulourile, va ocupati de garnitura. Spalati capsunile, taiati-le in 2 si pentru cateva minute doar,asezonatile intr-o craticioara pe foc, cu 1lingura de unt,mierea si stropiti-le cu suc de lamaie dupa gust. Cand rulourile sunt rumenite, scoateti-le pe un platou,pe un servet absorvant sa se raceasca putin. Scoateti scobitorile cand rulourile sunt caldute. Decorati platoul de servire cu garnitura de capsuni si obtineti un regal culinar romantic,o combinatie aromata si inedita.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |