{{ state.title }} {{ state.desc }}

PRAJITURA INTOARSA

PRAJITURA INTOARSA
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

1.Prima data preparam folile.Amestecam faina si untul,adaugam zaharul pudra,praful de copt,oul si smantana.Framantam aluatul bine pana se incorporeaza toate ingredientele si il impartim in doua.Intindem fiecare foaie cu sucitorul . 2.Punem prima foaie in tava de copt unsa cu ulei si tapetata cu faina.Peste foaia din tava intindem un strat de gem de prune (este mai acrisor). 3.Pentru umplutura:separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile cu cu zaharul adaugat lingura cu lingura pana cand acesta nu se mai simte.Adaugam galbenusurile,nuca si vanilia si mestecam cu o lingura de jos in sus.Turnam acest amestec peste gem si acoperim cu ce-a de-a doua foaie.Perforam cu o furculita din loc in loc.Coacem circa 40 de minute,sau pana devine usor aramie la suprafata. 4.Dupa ce s-a copt prajitura se lasa sa se raceasca in tava,apoi se taie,se intorc bucatile si se pudreaza cu zahar.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii