{{ state.title }} {{ state.desc }}

Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile si un praf de sare,le-am batut spuma 3 minute,apoi le-am adaugat 4 linguri de zahar si zaharul vanilat si le-am batut pana au devenit bezea. Galbenusurile si 4 linguri de zahar si le-am frecat pana s-au albit si si-au marit volumul,am adaugat treptat untul ,cafeaua espresso si cafeaua macinata,apoi cu lingura am adaugat faina cernuta cu praful de copt si bicarbonatul. Peste galbenusuri am adaugat albusurile si am omogenizat usor. Am uns o forma rotunda cu putin ulei,i-am tapetat fundul cu hartie de copt si am turnat usor compozitia. Am copt prajitura ,in cuptorul preincalzit, cca 40 de minute. In cazul in care facem testul scobitorii si aluatul nu s-a copt (difera de la cuptor la cuptor),asezam deasupra prajiturii hartie de copt ,ca sa nu se arda la suprafata si mai coacem 10 minute ! Dupa ce s-a racit 15 minute,taiem prajitura si o servim pudrata cu zahar,delicioasa si usor de pregatit !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii