{{ state.title }} {{ state.desc }}

Prajitura cu Branza Rakoczi

Prajitura cu Branza Rakoczi
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

in primul pas preparam baza de linzer. care este extrem de simplu.si vom folosi o tava mai mare nu decat obisnuit ( cca 35 - 40 cm ) pe reteta de baza cu 3. 2 si 1. 600 gr. faina ( 000 s 650 ) 400 gr margarina de copt( unirea s bunica) 200 gr zahar se poate sa fie si pudra. + coaja de lamaie, 2 pachete de zahar vanilat 1 praf copt. cca 100ml lapte s lapte batut s iaurt. 1 galbenus oua. 2. preparam 600 gr branza.cu 3 galbenus de oua, stafide, zahar vanilat, 200 gr zahar, daca necesita gris 2 - 3 lingurite dupa ce am pregait si am amestecat ingredientele linzerului dupa 20 min intindem aluatul de cca 0,5 cm .si gaurim cu o furculita dupa ce este pus in tava. la cuptor preincalzit la 180 C prajim cca 5 - 7 min sa fie prajit doar jumatate . dupa ce este prajit doar de jumate, asteptam sa fie mai rece cca 30 min, dupa ce ungem cu gem de caise si in tava intindem branza preparat. prajim cca 25 min tot la 180 C intre timp preparam din cele 4 albusi de oua si 50 gr zahar si un pic de sare spuma de albus de oua. 150gr zahar punem intr o tava care are fund mai groasa si sa fie cu cca 50 ml apa punem la cel mai mic ochii al aragazului si facem suc ( pana cand FARA sa ne amestecam ) cca 3 - 4 min. cand se dizolva in apa zaharul si este gata spuma punem in tava si finalizam spuma . cu acest efect putem sa preparam spuma la abur ) daca este gata in cuptor prajitura punem peste branza si in cuptor mai asteptam 2 min cand nu mai arde gasul. dupa 2 minute scoatem din cuptor si asteptam cca 1 ora cand putem sa taiem cu un cutit umezit. pofta buna!!!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii