Placinta de pepene rosu


Se scot semintele din pepene si se taie cuburi pentru a putea fi apoi zdrobit mai usor. Se pune intr-un bol si peste pepene se pun si celelalte ingrediente:zahar,jumatate din cantitate de miere,praf de copt,faina. Faina se adauga pana cand avem un mix nici prea zemos dar nici prea tare. Chiar daca raman bucatele de pepene,nu este o problema deoarece cand coacem placinta va avea o textura interesanta. Ungem o tava cu ulei si punem un strat de susan,mixul de pepene si apoi iar un strat de susan. Lasam la cuptor pt 40 minute la 180 grade.Trebuie insa verificata dupa 20 de minute. Cand o scoatem din cuptor punem deasupra miere si cand se raceste se presara si scortisoara. Este foarte buna si rece de la frigider. Incercati,este foarte buna si nu este deloc costisitoare!
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |