{{ state.title }} {{ state.desc }}

PIEPT DE PUI IN SOS ALB SI GARNITURA DE OREZ

PIEPT DE PUI IN SOS ALB SI GARNITURA DE OREZ
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pregatirea pieptului de pui: Pieptul de pui il dezosam si curatam carnea de pielite. Dupa curatare taiem carnea cubulete si o saram. Intr-o tigaie wok adaugam uleiul si cind acesta este incins vom adauga ceapa pe care o calim. Adaugam si carnea si calim la foc mare pina cind toate bucatile de carne isi schimba culoarea. In continuare vom adauga apa cat sa le acopere, curry, piper negru si sare dupa gust. Lasam sa fiarba la foc mic, innabusindu-se acoperit. Din cind in cind gustam carnea. Cind aceasta este fiarta vom adauga smantina amestecata cu galbenusurile si parmezanul ras. Amestecam si la primul clocot inchidem focul. Servim impreuna cu o garnitura de orez. Prepararea orezului: Intr-o cratita punem uleiul si cind acesta este incins adaugam orezul spalat si bine scurs de apa. Calim orezul in ulei pina cind acesta devine sticlos. In continuare adaugam apa, ceapa taiata pe jumatate, un varf de vegeta, sare si piper dupa gust. Acoperim cu un capac si bagam cratita in cuptorul incins la 200°C pentru o jumatate de ora. Servim fierbinte impreuna cu carnea de pui. Ceapa si morcovii din fotografii au fost adaugate pentru decor, dar va pot spune ca si aceasta combinatie este perfecta. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii